παιγνιδια

Σταθμοί Απασχόλησης

Οι Σταθμοί Απασχόλησης είναι αυτοτελείς δραστηριότητες όπου οι εμψυχωτές μας απασχολούν τα παιδιά με όμορφο και ευφάνταστο τρόπο. .

Οι σταθμοί που προτείνουμε αλλάζουν και προσαρμόζονται στην εποχή και την συνθήκη της κάθε εκδήλωσης. Οι πιο δημοφιλείς από αυτούς είναι το Face Painting, οι Μπαλονοκατασκευές, τα Παιχνίδια συνεργασίας γονιού και παιδιού, η Αφήγηση παραμυθιού με δαχτυλόκουκλες, το Photobooth με σκηνικό και αξεσουάρ φωτογράφισης, η γωνιά σαπουνόφουσκας και πολλές άλλες.

Σε μια παιδική εκδήλωση οι σταθμοί απασχόλησης είναι σημαντικοί να υπάρχουν όταν υπολογίζουμε να έχουμε μεγάλο αριθμό προσέλευσης. Οι σταθμοί τοποθετούνται απλωμένοι στον χώρο της εκδήλωσης και λειτουργούν παράλληλα για να δημιουργούνται μικρές ομάδες παιδιών που συμμετέχουν στην κάθε δράση, την οποία αφού τελειώσουν μπορούν να επισκεφτούν την επόμενη.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες για τον κάθε σταθμό απασχόλησης που διαθέτουμε, τον οποίον μπορούμε να προσαρμόσουμε στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.