Εκδηλώσεις για παιδιά

ergastiria_800_650
Εργαστήρια

Τα εργαστήρια μας προσαρμόζονται στην θεματική της εκδήλωσής σας, με σκοπό να δώσουν μια δημιουργική και ποιοτική ατμόσφαιρα στην γιορτή σας.

Περισσοτερα
παιγνιδια
Παιχνίδια

Το Παιχνίδι για τα παιδιά είναι το πιο ισχυρό μέσο έκφρασής τους και αναπόσπαστη δραστηριότητα της εκδήλωσης μας.

Περισσοτερα
παιγνιδια
Σταθμοί Απασχόλησης

Οι Σταθμοί Απασχόλησης είναι αυτοτελείς δραστηριότητες όπου οι εμψυχωτές μας απασχολούν τα παιδιά με όμορφο και ευφάνταστο τρόπο.

Περισσοτερα
draseis_800_650
Δράσεις

Οι δράσεις είναι πρωτότυπες ιδέες γύρω από ένα θέμα, όπου εμπλέκονται τα παιδιά και οι μεγάλοι συμμετέχοντας μέσα από συλλογικές δραστηριότητες και έργα, που απαιτούν φαντασία και δημιουργικότητα.

Περισσοτερα
kerasmata_800_650
Κεράσματα

Στις παιδικές εκδηλώσεις είναι πάντα όμορφο να υπάρχει κι ένα γλυκό κέρασμα για τα παιδιά. Εμείς προσφέρουμε μαλλί της γριάς με γεύση φράουλα ή ποπ κόρν για μικρούς και μεγάλους.

Περισσοτερα
θεαματικα ξωτικα
Θεάματα

Συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες του χώρου για να εξασφαλίσουμε μια πετυχημένη παράσταση στην γιορτή σας. Τα θεάματα που προτείνουμε είναι διαδραστικά και σκοπό έχουνε την διασκέδαση των παιδιών

Περισσοτερα
diakosmisi_800_650
Ειδικές κατασκευές & Διακόσμηση

Οι γλύπτες και οι ζωγράφοι μας αναλαμβάνουν κατασκευές με ξύλο, φελιζόλ, χαρτί, μέταλλο και άλλα υλικά. Κατασκευάζουν μικρά σκηνικά, όπως μικρά άρματα και καρνάβαλους και και διακοσμούν με έξυπνους και καλαίσθητους τρόπους τον χώρο.

Περισσοτερα
anamnistika_800_650
Αναμνηστικό Αρχείο

Φωτογράφοι αναλαμβάνουν να αποθανατίσουν την εκδήλωση σας αναδεικνύοντας τις καλύτερες στιγμές της. Οι φωτογραφίες που θα επιλεχθούν επεξεργάζονται και δίνονται είτε σε ψηφιακή μορφή είτε εκτυπωμένες σε φωτογραφικό χαρτί.

Περισσοτερα