παιγνιδια, αθληματα

Eργαστήρια

Τα εργαστήρια μας προσαρμόζονται στην θεματική της εκδήλωσής σας, με σκοπό να δώσουν μια δημιουργική και ποιοτική ατμόσφαιρα στην γιορτή σας.

Το κάθε παιδί συμμετέχοντας σε ένα εργαστήριο βιώνει την χαρά της δημιουργίας, πειραματίζεται με διαφορετικά υλικά, αποκομίζει μια νέα εύκολη τεχνική, και φεύγει ευτυχισμένο με το όμορφο έργο που κατασκεύασε το ίδιο, κρατώντας το σαν ενθύμιο.

Οι κατασκευές που προτείνουμε έχουν μεγάλη ποικιλία υλικών όπως πηλός, πλαστελίνες, χρυσόσκονες, χρωματιστά νήματα και σχοινιά, υλικά ζαχαροπλαστικής, ρυζόχαρτό, διαφορετικές ποιότητες χαρτιού και χρωμάτων, και άλλα. Προσπαθούμε να επιλέγουμε και να χρησιμοποιούμε υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, για να ευαισθητοποιούμε τα παιδιά σε θέματα ανακύκλωσης και οικολογίας.

Τα θέματα και οι παραλλαγές των εργαστηρίων που προτείνουμε είναι πολλά, και η λίστα μας εμπλουτίζεται διαρκώς μέσα στον χρόνο. Μερικά από αυτά είναι τα εργαστήρια κηπουρικής, ανακυκλώσιμων έργων τέχνης, μάσκας, μουσικών οργάνων, αξεσουάρ, ζωγραφικής, χριστουγεννιάτικης κάρτας, ζαχαροπλαστικής, αρχιτεκτονικής. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε, και να σας κατευθύνουμε σε μια υπάρχουσα πρόταση ή να σχεδιάσουμε ένα καινούργιο εργαστήριο, προσαρμοσμένο στην δική σας εκδήλωση.